+38 (067) 243 85 15
+38 (050) 311 81 93
дзвiнок з сайта

Кошик 0

курс 1 у.е. = 42.31 грн.

Психологічна підтримка


Ви прийшли до нас, щоб втратити зайві кілограми та утримати свою бажану вагу назавжди. Сконцентруйтеся у досягненні цієї мети (схуднення та підтримання ваги). Ви повинні закінчити етап перевиховання з метою підтримки ваги. Ви повинні змінити свою харчову поведінку та звички.


Дуже часто зайва вага є наслідком стресу, низької самооцінки, поганого сну, може зіпсувати і кар'єру та стосунки в сім'ї і, на жаль, навпаки, проблеми призводять до бажання їх заїсти, отримати насолоду від їжі.


- Методи керування тягою до їжі: Ваше харчування має бути Вами усвідомлено. Порції можна порівняти з фізичним навантаженням, віком, метаболізмом. Ви повинні розуміти, що з вами відбувається і чому.


- Техніка контролю тяги до їжі: плануйте заздалегідь, що і скільки Ви будете їсти. Якщо Ви не можете зупинитися вчасно, відверніться (зробіть телефонний дзвінок, прогуляйтеся на вулиці або пройдіться, займіться малюванням, роботою). Переконайтеся, що Ви дійсно голодні, а не хочете пити, випийте склянку води. Оцініть результат... Ви побачите, що відчуєте себе краще.



Встановити цілі, це дуже важливий момент у підвищенні мотивації і дає Вам сили отримати успішний результат.


*Покрокові інструкції будуть надіслані Вам додатково.


Якщо Вам потрібна індивідуальна консультація психолога або підтримка, будь ласка, повідомте нам.



+38 (067) 243 85 15
+38 (050) 311 81 93
зателефонувати з сайта